Business & Energy Solutions
uw partner voor inkoop van energie, begeleiding in verduurzaming en besparing van kosten


Onze diensten 

Monitoren van verbruik van elektriciteit en gas:
Om te voldoen aan wet- en regelgeving voor bedrijfsmatig gebruik van energie is inzicht een onmisbaar onderdeel. Door inzicht (monitoring) is het mogelijk exact te zien wanneer en hoeveel energie uw onderneming verbruikt.

Monitoring brengt altijd verrassingen aan het licht. Apparaten die onbedoeld 's-nachts aan blijven staan,  verwarmingssystemen die warmte geven terwijl er niemand aanwezig is of storingen in uw installatie. Normaal gesproken ziet u alleen aan uw energierekening dat er afwijkingen zijn waardoor u meer betaald dan verwacht, terwijl er slimme en goedkope oplossingen zijn om dit te voorkomen. Daarnaast kunt u, aan de hand van de verkregen verbruiksinformatie, eenvoudig voldoen aan energiebesparing vanuit de overheid. Wij bieden oplossingen voor alle bedrijven! Van kleine zelfstandige tot multinationals bieden wij maatwerk oplossingen die direct resultaat geven.

Aanleg en renovatie elektrische installaties:
Bent u bezig met een nieuwbouw project of renovatie? Dan kan het vinden van een goed installatiebureau in de huidige markt een forse uitdaging zijn. Van Driel Energy Solutions beschikt over een groot netwerk van gediplomeerde installateurs die u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Gaat het om een verandering van uw huidige installatie of aanleg van een nieuw systeem? Neem gerust contact met ons zodat wij samen met u kunnen bekijken waar wij u kunnen helpen.

Begeleiding en uitvoering mutaties nutsvoorzieningen:
De aanvraag of verandering van uw elektriciteitsaansluiting of gasaansluiting is altijd een lastige klus. Een aanvraag goed indienen lijkt eenvoudig, maar stuit altijd op vragen en uitdagingen. 

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact de weg binnen het landschap van netbeheerders en aannemers. Van Driel Energy Solutions neemt de volledige aanvraag en begeleiding voor het veranderen van de aansluiting voor u uit handen. Wij doen voor u de aanvraag, onderhouden het contact met aannemer van de netbeheerder en zorgen dat alles zorgeloos verloopt. Zo bent u verzekerd van een snelle aanvraag en uitvoering.

Levering van elektriciteit en gas
van Driel Energy Solutions biedt haar klanten de mogelijkheid om tegen scherpe leveringstarieven elektriciteit en gas in te kopen. Door de samenwerking met meerdere energieleveranciers kunnen wij maatwerk leveringsovereenkomsten voor u verzorgen tegen uiterst scherpe leveringstarieven. Snel, efficiënt en volledig op maat gesneden.

Projectbegeleiding:
Staat u op het punt om een bedrijfspand of woning te verbouwen en wil u graag uw vastgoed verduurzamen? Dan zijn wij de partij om een kop koffie mee te drinken! Door gedegen kennis van de huidige wet- en regelgeving, ons uitgebreide netwerk binnen de installatie- en bouwbranche en jarenlange ervaring kunnen wij u in de planningsfase en uitvoeringsfase volledig ondersteunen in het maken van de juiste keuzes, waardoor u zonder grote extra investeringen ervoor kan zorgen dat uw vastgoed klaar is voor de toekomst.

Inregelen aansluitingen en plaatsing meters bij grootzakelijke aansluitingen:
Bij grootzakelijke aansluitingen voor elektriciteit (> 3x80A) en gas (>G40m3) bent u als afnemer zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een meetinrichting bij een meetbedrijf. Het meetbedrijf verzorgt de plaatsing van de meter(s), draagt zorg voor het uitlezen van het verbruik en geeft dit door aan uw energieleverancier. Vaak wordt ervan uit gegaan, dat hierin geen besparingen gerealiseerd kunnen worden, maar niets is minder waar! Door het goed onderhandelen met uw meetbedrijf kunt u eenvoudig forse besparingen realiseren.

3L Energy solutions verzorgt deze onderhandelingen voor u. Naast scherpe maandelijkse tarieven voor de dienstverlening krijgt u zo inzicht in uw verbruik en toekomstbestendige oplossingen qua meetinrichting. Dit zonder dat u hier zelf tijd aan hoeft te besteden. Door het uitgebreide netwerk verzorgen wij de aanvraag, de plaatsing en zodra de aansluiting in gebruik is de inregeling van de aansluitingen. Zo betaald u nooit teveel!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!