3L Energy Solutions
uw partner voor inkoop van energie, begeleiding in verduurzaming en besparing van kosten

aansluitbegeleiding

Het aanvragen van een nieuwe aansluiting of een verandering van aansluiting voor elektriciteit en gas lijkt op zich heel eenvoudig. Als u de website van uw netbeheerder bezoekt wordt u doorverwezen naar het portaal van mijnaansluiting.nl, waar u de wijzigingen aan kunt vragen.

De praktijk is minder eenvoudig dan het op het eerste gezicht lijkt. Het aanvragen van een verandering van de aansluiting of het aanvragen van een nieuwe aansluiting kost veel tijd en voorbereiding voordat alle stappen doorlopen zijn. Vaak is de praktijk, dat er onbedoeld veel meer tijd in gaat zitten dan in eerste instantie uw bedoeling was.

Waarom aansluitbegeleiding?
Het aanvragen van een nieuwe aansluiting of wijziging van een bestaande aansluiting is een proces, dat veel tijd kost. Vanuit de verschillende aanbieders voor elektriciteit, gas, telefonie en water komen in het aanvraagproces veel vragen, die op een adequate manier beantwoord dienen te worden. Vooral als die niet uw dagelijks werk is, kost het beantwoorden en contact onderhouden met de verschillende aanbieders veel tijd en aandacht. 

3L Energy solutions heeft jarenlange ervaring in het aanvragen van wijzigingen en nieuwe aansluitingen. Bij aansluitbegeleiding verzorgen wij het gehele proces voor u. Wij verzorgen de aanvraag voor u, stellen werktekeningen op voor de aanbieders van nutsaansluitingen, sluiten met uw aannemer kort wat en hoe er moet gebeuren en voorkomen dat er vertragingen in het proces ontstaan. Van ons ontvangt u enkel de relevante informatie over de aanvraag en wordt strak op de hoogte gehouden van het verloop van het proces. Hierdoor bespaart u veel tijd en hierdoor geld.

Uw voordelen:

  • de aanvraag wordt voor u verzorgt. U hoeft zelf niets meer te ondernemen
  • alle correspondentie over de aanvraag verloopt via ons. Hierdoor ontvangt u nagenoeg geen berichten vanuit de verschillende aanbieders en hoeft u zelf geen reacties te versturen. Periodiek stellen wij u op de hoogte van de voortgang en stellen met u een planning op voor de uitvoer van de werkzaamheden.
  • door jarenlange ervaring in dit proces verloopt uw aanvraag veel sneller! Vertragingen door onduidelijke vragen en antwoorden wordt voorkomen.