3L Energy Solutions
uw partner voor inkoop van energie, begeleiding in verduurzaming en besparing van kosten


Wie zijn wij?

van Driel Energy Solutions wordt geleid door Michiel van Driel

Sinds 2013 is Michiel werkzaam geweest als accountmanager, key-accountmanager en verkoopleider bij verschillende energiebedrijven. Door deze werkervaring in verschillende functies is een duidelijk beeld ontstaan van de mogelijkheden, maar vooral ook de onmogelijkheden die energiebedrijven hun klanten bieden. En hierin maken wij juist het verschil!

Bij energiebedrijven ligt de nadruk heel sterk op de verkoop van contracten en levering van energie, terwijl de nadruk nergens op besparing ligt. Terwijl het hier juist allemaal mee begint. Energie die niet verbruikt wordt, hoeft ook niet betaald te worden.


Vanuit dit oogpunt is in de laatste jaren de focus steeds meer komen te liggen op verduurzaming. Immers, duurzame bedrijfspanden en woningen verbruiken minder energie en hebben lagere kosten. Deze vraagstelling komt in de gehele markt voor, van eigenaren van woningen tot gebruikers van kantoorruimtes. Vanuit de Trias Energetica bekijken wij waarin wij u kunnen ondersteunen. Hierin wordt gekeken naar het aandeel duurzame energie, beperking van gebruik van fossiele brandstoffen en natuurlijk beperking van de energievraag.


Van Driel Energy solutions verzorgt hierin de gehele keten van de Trias Energetica. Wij ondersteunen u met verduurzamingsscans van uw woning of bedrijf om een beeld te krijgen van de energiebehoefte en adviseren u hoe u deze kunt verbeteren, onderzoeken samen met u de mogelijkheden van duurzame energie als zonnepanelen en/of een warmtepomp en kunnen bedrijfsmatig zorgen voor leveringscontracten met gunstige voorwaarden en -prijzen. Voor energielevering werken wij uitsluitend met duurzame energieleveranciers.

In het verduurzamen van uw pand nemen wij tevens het opnemen, registreren en aanmelden van het energielabel voor onze rekening. Natuurlijk is het altijd mogelijk om losse onderdelen aan te pakken. Neem hiervoor contact met ons op.


Benieuw naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor een kop koffie!